Uusiin tiloihin! Mitä pitää ottaa huomioon apteekin siirtyessä uusiin tiloihin tai vanhoja tiloja uudistettaessa?

pexels-skitterphoto-1388944

Tiesitkö, että apteekin myymälätilojen uudistamisella on saatu lisää myyntiä jopa 30 %? Hyvä suunnittelu apteekkimyymälässä parantaa asiakaspalvelua ja asiakaskokemusta. Myös henkilöstö on tyytyväisempää, mikä osaltaan vaikuttaa yrityksen menestykseen ja asiakaskokemukseen.

Apteekkikonsepti kannattaa miettiä uusiksi, kun halutaan parantaa myyntiä ja asiakaskokemusta. Apteekkikonseptiin kuuluu tilojen lisäksi myymälän layout, kalusteet, asiakaspalvelu ja tuotevalikoima ja se, miten näitä kaikkia tuodaan esille.

Apteekkiremontti on iso projekti

Apteekkari on asiantuntija lääkeasioissa. Siksi remonttihommat kannattaa jättää muille. Silloin apteekkari voi keskittyä omaan ydinosaamiseensa ja luottaa siihen, että remontti tulee tehtyä asiantuntevan tiimin ja projektipäällikön osaavissa käsissä.

Kun asiantunteva remonttitiimi hoitaa apteekin uusimisen, aikataulutus ja vaiheistus hoidetaan niin, että apteekki voi toimia remontin ajan normaalisti eikä haittoja liiketoiminnalle tapahdu.

Muuton jälkeen liiketoiminta käyntiin asap

Joskus voi olla paikallaan muuttaa uusiin tiloihin. Muutto on iso projekti ja on tärkeää, että liiketoiminta pääsee käyntiin uusissa tiloissa mahdollisimman pian.

 Jotta kaikki menisi sujuvasti ja tuhlaantuisi mahdollisimman vähän tuottavaa aikaa, kannattaa projekti suunnitella ja toteuttaa mahdollisimman hyvin. Asioita, jotka pitää ottaa huomioon ovat  mm. kalustesuunnittelu ja –asennukset, varaston siirtäminen, tiedonsiirto, tietokoneiden ja palvelinten uudelleen asennus, data- ja puhelinliittymien siirtäminen, laiteympäristön purkaminen ja uudelleen pystyttäminen.

Silloinkin osaava projektisuunnittellu ja -johto on kullanarvoinen apu ja apteekkari voi keskittyä siihen, minkä hän parhaiten osaa.

Projektin hallinta on meidän osaamisalueemme

Tiesitkö, että meiltä saat kattavan palvelun apteekkisi konseptisuunnitteluun sekä remonttien ja muuttojen toteuttamiseen. Asiantunteva projektipäällikkömme varmistaa projektin sujuvuuden ja sen, että sinä saat keskittyä siihen, minkä sinä osaat parhaiten, omaan ydinosaamiseesi.

Kiinnostuitko?

Panostamalla esillepanoon panostat myyntiin

Onnistunut kampanjatuotteiden esillepano voi lisätä käsikauppatuotteiden myyntiä jopa 10 prosenttia. Kannattaa siis miettiä miten esimerkiksi kampanjatuotteita tuo myymälässä esiin ja tekee niistä houkuttelevia. Myös myymälän

Lue lisää »