Palvelut

Suunnittelu

Kokeneen mekaniikkasuunnittelijan ansiosta pystymme tekemään sinulle myös suunnitelmia tarvittaessa

Laserleikkaus

Modernin kuitulaserin ansiosta pystymme palvelemaan metallitöissä vieläkin laajemmin. Maksimi levykoko 3000x1500mm. Laseri on uusinta uutta ja hankittu vuonna 2020.

Putkilaser

Modernin kuitulaserin ansiosta pystymme palvelemaan metallitöissä vieläkin laajemmin. Maksimi putken koko 6000mm pitkä ja 230mm paksu. Laseri on uusinta uutta ja hankittu vuonna 2020.

Särmäys

Modernilla särmäpuristimella pystymme särmäämään monimutkaisetkin kappaleet helposti ja nopeasti. Levyn maksimi leveys on 3000mm. Särmäpuristin on uusinta uutta ja hankittu vuonna 2020.

Hitsaus

Meiltä löytyy välineet MIG, TIG ja pistehitsaukseen. Kokeneet hitsarit takaavat laadukkaan hitsaus jäljen.

Kokoonpano

Olemme tehneet myös asiakkaillemme kokoonpanoja erituotteisiin. Meillä on todella taidokas henkilökunta joka pystyy melkein mihin vain.

Pintakäsittely

Laajan yhteistyökumppaniverkoston ansiosta pystymme toimittamaan kaikki tuotteet halutulla pintakäsittelyllä. Pulverimaalaus, sähkösinkki, kuumasinkki, anodisointi ja paljon muuta.

Asennus

Olemme kokeneita asentajia ja usein teemmekin asiakkaillemme tuotteiden asennuksia. Tiedämme miten toimia tiloissa missä on toimintaa käynnissä ja otamme huomioon asiakkaat ja henkilökunnan.

Konekanta

01.

Bodor
PT3015 4000W
Kuitulaser

Tasolaserilla pystytään leikkaamaan levyä aina 3000x1500mm kokoon asti. 

Putkilaserilla voidaan työstämään 6000mm pitkää putkea.

Bodor putkil laser Tuusmet
02.

Amada
HFE 3i
Särmäpuristin

x Delta x takavasteet

Takavasteteiden avulla pystymme särmäämään todella eri muotoisia kappaleita oikein ja tehokkaasti koska takavasteet saadaan asetettua syvyyssuunnassa eri syvyyteen.

  • Puristusvoima 100t
  • Levynmaksimi leveys 3000mm

 

Amada Särmäri Tuusmet