Konsultointia, koulutusta, asiantuntijapalveluita

Apua apteekkarille

-palvelut apteekin johtamiseen

Kumppanisi matkalla menestykseen

Tarvitsetko apua apteekkikonseptin, henkilö- tai kalustesuunnitteluun, markkinointiin tai työntekijäkokemukseen? Me tarjoamme kattauksen palveluita, joita apteekkari tarvitsee apteekin elinkaaren eri vaiheissa.

Kaikki, mitä apteekkisi tarvitsee

Tarvitsetko kalusteet apteekkiisi, haluatko varmistaa asiakkaillesi intimiteettisuojan tai huolehtia heidän terveydestään antibakteerisilla pinnoilla? Apteekissa on apteekin tarpeet ja me pyrimme ymmärtämään niitä, jotta voimme tuoda sinulle sitä, mitä apteekkiisi tarvitset.

Miksi valita Tuusmet kumppaniksesi?

Vuosien kokemus

Olemme suunnitelleet ja toimittaneet apteekkikalusteita ympäri Suomen jo neljän vuosikymmenen ajan. Hoidamme apteekkiremontit suunnittelusta projektijohtamiseen ja sinä saat keskittyä omaan ydinosaamiseesi.

Kattavat palvelut

Meillä on parhaat asiantuntijat apteekkisi kaikkiin vaiheisiin sinun matkallasi menestykseen. Olemme kokonaisvaltainen kumppanisi apteekin perustamiseen ja apteekkarivaihdokseen ja apteekin liiketoiminnan johtamiseen liittyen.

Oma tuotanto

Kaikki kalusteemme ovat kotimaista käsityötä ja valmistetaan Tuusulassa omissa tuotantotiloissamme. Meillä on kattava konekanta niin puu- kuin metallipuolellakin ja siksi voimme toimittaa kaiken saman katon alta.