kaikki mitä myymäläsi tarvitsee

 

Olemme apteekin kalustamisen ja kalustesuunnittelun asiantuntijoita ja tehneet tätä työtä jo useamman vuosikymmenen ajan. Kalustamme apteekkisi juuri sellaiseksi kuin sinä haluat. Saat meiltä muutakin hyödyllistä apteekkiisi, kuten peittoääni ratkaisun tai antibakteerisen valaisimen. 

Ota yhteyttä ja kerro tarpeistasi!

Apteekkikalusteet

Ilman kalusteita ei ole myymälää. Kun olet suunnitellut apteekkisi layoutin ja ulkonäön, tarvitset sinne niitä vastaavat kalusteet. Tai tarvitsetko ehkä uudet kampanjakalusteet tai kaipaavatko nykyiset kalusteesi päivitystä? Ehkä kaipaat lisää myyntitilaa tai haluat nostaa tietyn tuotteen näyttävästi esiin? 

Me olemme kumppanisi myös apteekkisi kalustamisessa. Toimitamme esillepanokalusteiden lisäksi kassapöydät, reseptitiskit ja lääkejätekalusteet.

Kuva3

Alumiinipaneeli ratkaisu

Haluatko maksimaalista tuotehallintaa ja erinomaisen mahdollisuuden  saada enemmän katteellisia tuotteita parhaille ostoimpulssi-alueille?

Kehittämämme ratkaisu mahdollistaa 30 % suuremman tuotemäärän samaan tilaan. Muunneltavuutensa ansiosta ratkaisu sopii niin hylly-, kuin piikki- ja kosmetiikkatuotteillekin.

Kuva1

Akustiikka ja peittoääni

Myymälän akustiikan on todettu olevan tärkeää asiakkaiden viihtymisen kannalta. Liikkeessä viihtyvä asiakas myös luultavasti ostaa enemmän. Ei kannata unohtaa myöskään henkilökunnan viihtymistä, sillä se näkyy suoraan työhyvinvoinnissa ja asiakaspalvelun laatuna.

Apteekin äänimaailmaan liittyy myös tiskillä asioivien yksityisyydensuoja. Olemme Cambridge Sound Managementin lisenssoitu jälleenmyyjä ja varmistamme etteivät sinun asiakkaitesi asiat kulkeudu vääriin korviin.

Kuva4

Käsidesiautomaatti

Haluatko suojata henkilökuntasi ja asiakkaasi tehokkaasti infektioilta ja antaa vähän extraakin?

Olemme kehittäneet yhteistyössä Sport Familyn, Bernerin ja Samsungin kanssa käsidesiautomaatin, johon on integroitu 13″ diginäyttö. Sitä voit hyödyntää viestinnässä ja markkinoinnissa.

Automaattia on saatavana jalallisena tai seinämallina.

Antibakteeriset ratkaisut

Apteekkisi kalusteet voi olla hyvä pinnoittaa antibakteerisella pinnoitteella, jolla on tutkitusti bakteereja tappava vaikutus. Se on myös turvallinen ja siistinnäköinen kulutuksesta huolimatta, sillä se korjaa itse itsensä lämmön vaikutuksesta eikä naarmuunnu helposti. Sormenjäljet eivät tartu pintoihin.

Antibakteerinen valaisin inaktivoi bakteereja ilman UV-valon käyttörajoitteita.

Kuva2

Me toteutamme ideasi

Ota yhteyttä ja kerro mitä sinulla on mielessäsi apteekkimyymäläsi suhteen. Olemme alan asiantuntijoita ja haluamme toimia kumppaninasi apteekkisi rakentamisessa ja kehittämisessä.