asiakastarina

Orimattilan Apteekki huolehtii asiakkaidensa yksityisyydensuojasta peittoääniratkaisulla

Orimattilan apteekissa huomattin, että reseptitiskillä asioivien ihmisten puhe kuului selkeästi vuoroaan odottaville ihmisille. Asia haluttiin ehdottomasti korjata, koska apteekissa asioidessa käydään potentiaalisesti hyvinkin arkaluonteisia keskusteluja ja jokaisella asiakkaalla on oikeus yksityisyyden suojaan asioidessaan apteekissa.

Orimattilan apteekin apteekkari otti yhteyttä Tuusmetiin ja me lähdimme selvittämään tilannetta ja suunnittelemaan peittoäänikaiuttimien paikkoja myymälään. Yleensä kaiuttimet asennetaan alas lasketun katon akustiikkalevyihin, mutta Orimattilan apteekissa ei ollut tätä vaihtoehtoa. ”Lopulta asia ratkesi niin, että teimme kaiuttimille räätälöidyt kiinnikkeet jotka oli helppo asentaa valokiskoon kiinni ilman mitään työkaluja. Loppu tulos oli todella hyvä ja eron huomasi heti.”, kertoo Tuusmetin toimitusjohtaja, Seppo Hämäläinen, joka oli mukana suunnittelemassa ratkaisua.

Mikä peittoääni?

Peittoääntä käytetään madaltamaan puheen ymmärrettävyyttä. Käytännössä ympäristöön lisätään tarkasti räätälöityä, matalaelektronista, ääntä. Se on tehokkainta silloin, kun se on asennettu esimerkiksi apteekin odotustilaan häiritsemään vuoroaan odottavien ihmisten kykyä kuulla tiskillä asioivien keskusteluja.

Peittoäänestä on etua myös vaikkapa työpaikalla, jossa se rikkoo hiljaisen työympäristön pehmeällä äänellä, mikä auttaa työntekijöitä keskittymään omiin tehtäviinsä ilman, että he häiriintyvät ympärillä käydyistä keskusteluista.

Lue lisää peittoäänen toimivuudesta blogistamme.

Kiinnostuitko?

Jos haluat tietää enemmän tai tarvitset peittoääniratkaisun omaan apteekkiisi, ota yhteyttä. Me autamme sinua!