asiakastarina

myyrmannin apteekin remonttia tehtiin osin yötöinä

Juha Nuutila perusti kauppakeskus Myyrmanniin kolmannen apteekkinsa vuonna 2016. Kalusteet tilattiin Tuusmetiltä, samoin kalusteiden asennus ja koko projektin hallinta asennukseen ja remonttiin liittyen.

Apteekkarille on tärkeää, että liiketoiminta ei kärsi remontin aikana ja siinä onnistuttiin Nuutilan mukaan hyvin. Hän pyöritti apteekkia ja Tuusmetin miehet tekivät remonttia. ”Täällä oli toimitusjohtajaa myöten miehet tekemässä ja välillä meni yötöiksikin, kun muuten eivät työt olisi edenneet ilman suhteetonta häiriötä asiakkaille.” Nuutila sanoo.

Muutenkin yhteistyö Tuusmetin ja Myyrmannin apteekin välillä sujui moitteettomasti. Heti alkuvuonna 2017 aloitettu remontti valmistui suunnitellusti kolmessa kuukaudessa.

Juha Nuutila Myyrmannin apteekissaan.

Kokonaispalvelulle varmasti kysyntää

Aikaisempaa apteekkiaan perustaessaan Nuutila käytti apunaan rakennuskonsulttia, koska liiketilan rakenteet jouduttiin repimään kallioon saakka auki. Apteekkarin koulutuksella ei uskaltanut luottaa omaan osaamiseen tässä asiassa, vaan konsultin palkkio varmasti maksoi itsensä takaisin ainakin vältettyinä virheinä.

Jokainen meistä haluaa keskittyä omaan ydinosaamiseensa, niin apteekkarikin. Siksi on kätevää, jos esimerkiksi konseptisuunnitteluun, markkinointiin ja henkilöstöprosesseihin saa apua muualta. Kaikista kätevintä se on, jos kaiken saa saman katon alta, niin ei tarvitse tehdä kuin yksi puhelinsoitto ja moni asia saadaan työn alle samalla kertaa. Tuusmetilta on tulossa kokonaispalvelu apteekin perustamiseen, remontointiin ja liiketoiminnan pyörittämiseen liittyen. Omien alojensa asiantuntijaverkostomme tulee kouluttamaan, suunnittelemaan ja toteuttamaan toimintoja. Apteekkari Juha Nuutilalta suunnitelma kokonaispalvelusta sai kannatusta.

”Kyllä kokonaispalvelu voi olla hyödyllinen, kunhan siinä on alojen asiantuntijat tuomassa palvelua apteekkarille”, Nuutila kommentoi.

Jännitysmomentti juuri ennen avajaisia

Kun remontti oli valmis perjantaina ja avajaiset suunniteltuna maanantaille, viikonloppuna siinä välissä apteekkiin murtauduttiin ja lääkkeitä varastettiin. Kaikki saatiin lopulta valmiiksi avajaisia varten, joten loppu hyvin, kaikki hyvin.

Nyt Myyrmannin apteekki on kodikas, vajaa 40 henkilöä työllistävä, apteekki – apteekkari Juha Nuutilan viimeinen.

Haluatko tietää lisää?

Ota yhteyttä ja kerro tilanteestasi! Kartoitamme mielellämme tarpeesi ja kerromme enemmän palveluistamme.