kumppanisi matkalla menestykseen

Apteekin perustamisen polku alkaa liiketilan etsimisellä ja valinnalla. Siitä edetään alustavaan layout-suunnitelmaan vuokrasopimusta varten ja taas vuokrasopimuksen solmimiseen. Apteekkikonseptin suunnittelussa tulee ottaa huomioon Fimean ohjeistus, mutta apteekkarin vastuulla on tehdä tila- ja kalustesuunnitelmat, suunnitella yritysilme ja muu markkinointi, miettiä henkilöstösuunnittelu, valaistus sekä äänimaailma, jne.  

Apteekkia perustettaessa tai remontoitaessa projektisuunnittelu ja -johtaminen vievät aikaa ja syövät energiaa. Ja kun apteekki on saatu pystyyn ja toimintaan, sitä täytyy johtaa, mikä myös vaatii erikoisosaamista.

Olemme apteekin perustamisen ja liiketoiminnan eri osa-alueiden asiantuntijoita ja tarjoamme kattauksen palveluita, joita apteekkari tarvitsee apteekkinsa eri vaiheissa. 

Me haluamme olla kumppanisi apteekkisi jokaisessa vaiheessa
- sinä saat keskittyä siihen, minkä sinä parhaiten osaat!

00.

apteekkilupa

Onneksi olkoon, olet saanut apteekkiluvan!

Oletpa perustamassa ensimmäistä apteekkiasi tai jo kokenut konkari, saattaa hoidettavia asioita olla liikaa yhdelle ihmiselle. Siksi me olemme täällä ja autamme sinua! Meillä on asiantuntemusta paitsi apteekkisi kalustamiseen, myös remontointiin, projektihallintaan ja liiketoiminnan eri osa-alueiden hoitamiseen.

Varaa ilmainen 30 minuutin keskustelu toimitusjohtajamme ja Apua apteekkarille -palvelun isän, Sepon kanssa, jossa Seppo kartoittaa tarpeesi. Teemme sinulle suunnitelman, jonka avulla edetä apteekkisi perustamisessa tai liiketoimintasi viemisessä seuraavalle tasolle – menestyksen suunnitelman. 

Kuva16
01.

LIIKETILA

Etsitkö liiketilaa apteekillesi? Mietitkö mitä kaikkea kannattaa ottaa huomioon liiketilan valinnassa? Huolettavatko vuokrasopimusneuvottelut?

Meillä on kattava kokemus apteekkimyymälöistä ja niiden vaatimuksista. Autamme sinua löytämään juuri sinun tarpeitasi vastaavan tilan apteekillesi! Teemme myös alustavat suunnitelmat vuokraneuvottelua varten ja hoidamme vuokraneuvottelutkin, jos niin haluat. 

Kuva3
02.

Suunnittelu

Hyvin suunnitellussa apteekissa viihtyvät asiakkaat sekä henkilökunta. Järkevillä ratkaisuilla ja oikeanlaisella markkinoinnilla saat kasvatettua lisämyyntiä ja kampanjat helposti näkyviin. 

Asiantuntijamme auttavat sinua suunnittelemaan tilaratkaisut, kalusteet, yritysilmeen, äänimaailman, yksityisyydensuojan jne.

Kuva4
03.

PROJEKTIN TOTEUTUS

Tuntuuko kokonaisuuden hallinta uuvuttavalta? Ehkä haluat pitää apteekin auki remontin ajan ja aika ei vain riitä kaikkeen?

Anna projektisuunnittelu ja -johto meidän huoleksemme! Otamme kokonaisuuden haltuun ja sinä voit keskittyä omaan ydinosaamiseesi. 

Tuusmet_Kujala-5
04.

liiketoiminTA

Liiketoiminnan johtamisessa on paljon asioita, joita tulee ottaa huomioon, jos haluaa toiminnan olevan kannattavaa. 

Meiltä saat apua markkinointiin, verkkokaupan perustamiseen, palvelumuotoiluun, asiakaskokemuksen parantamiseen, taloushallintoon, henkilöstöjohtamiseen ja moneen muuhun  liiketoimintasi kannalta tärkeään toimintoon.

Kuva2
05.

APTEEKKARIN TIETOPANKKI

Haluamme olla kokonaisvaltainen palveluntuottaja sinulle, apteekkari, olitpa sitten ensimmäisen apteekkilupasi juuri saanut tai jo kokenut konkari. Käy Tietopankissa lukemassa mielenkiintoisia artikkeleita liittyen apteekkimaailmaan.

Kuva1

Olemme kumppanisi apteekkisi matkalla menestykseen

Kiinnostuitko?

Kerro meille tarpeistasi, ongelmistasi ja ideoistasi. Mietitään yhdessä, miten voimme olla avuksi.