Tule pilottiasiakkaaksi!

Kyselimme teiltä Tarvekartoituksella apteekkarille tarvettanne ja kiinnostustanne apteekin perustamisen ja liiketoiminnan johtamisen kokonaispalveluun, jossa kaiken saisi saman katon alta. Osasimme odottaa, että tällaiselle olisi kysyntää, mutta innostuksenne asiasta yllätti meidät silti. Olemme siis nyt ottaneet jo askelia kokonaispalveluntarjoajaksi, jotta apteekkarin elämä helpottuisi.

Haluamme tehdä palvelusta mahdollisimman hyödyllisen ja tarvitsemme siihen sinun apuasi.

olemme kumppanisi matkallasi menestykseen

Kokonaispalvelumme kattaa kaiken apteekin perustamiseen ja apteekin johtamiseen ja liiketoimintaan liittyvät alueet. Meillä on kumppaniverkosto omien alojensa asiantuntijoista, jotka osaavat konsultoida, kouluttaa ja vaikka tehdä kädet savessa niin, että sinä voit keskittyä siihen, minkä sinä parhaiten osaat.

Voit lukea enemmän palveluistamme täältä.

Tule pilottiasiakkaaksi

Kehitämme palvelua ja tarvitsemme apuasi sen testaamisessa, jotta palvelu olisi mahdollisimman hyödyllinen ja palvelisi apteekkareita parhaalla mahdollisella tavalla.

Testausta varten tarvitsemme pilottiasiakkaita. Se tarkoittaa sitä, että saat palvelun alennettuun erikoishintaan ja sitoudut antamaan palautetta sen eri vaiheista ja toimivuudesta, jotta me voimme kehittää palvelustamme parhaan mahdollisen. Otamme kolme pilottiasiakasta, joten ole nopea ja kysy lisää! Rakennetaan yhdessä palvelupaketti sinun tarpeisiisi.