Kaikki tuotteet, mitä apteekkisi tarvitsee

Olemme toimittaneet apteekeille myymäläkalusteita jo neljänkymmenen vuoden ajan. Olemme laajentaneet omaa verstastamme puupuolelle ja nyt saat kalusteet saman katon alta eikä niiden toimituksessa ole ylimääräisiä mutkia.
Toimitamme myös apteekin erikoisratkaisut, kuten peittoääniratkaisut ykstyisyyden suojan takaamiseksi, esillepanoratkaisut myynnin eidstämiseen ja käsidesiautomaatit. 
Katso tuotteemme alta ja kysy lisää. Me olemme täällä sinua varten.

akustiikka ja yksityisyydensuoja

Myymälän akustiikan on todettu olevan tärkeää asiakkaiden viihtymisen kannalta. Liikkeessä viihtyvä asiakas myös luultavasti ostaa enemmän. Ei kannata unohtaa myöskään henkiölkunnan viihtymistä, sillä se näkyy suoraan työviihtymisessä ja asiakaspalvelun laatuna.

Apteekin äänimaailmaan liittyy myös tiskillä asioivien yksityisyydensuoja. Olemme Cambridge Sound Managementin lisenssoitu jälleenmyyjä ja varmistamme ettei sinun asiakkaitesi asiat kulkeudu vääriin korviin.

Lue täältä (LINKKI) Orimattilan apteekin peittoääniratkaisusta.

käsidesiautomaatti

Haluatko suojata henkilökuntasi ja asiakkaasi tehokkaasti infektioilta ja antaa vähän extraakin?

Olemme kehittäneet yhteistyössä Sport Familyn, Bernerin ja Samsungin kanssa käsidesiautomaatin, johon on integroitu 13″ diginäyttö. Sitä voit hyödyntää viestinnässä ja markkinoinnissa.

Automaattia on saatavana jalallisena tai seinämallina.

Lue lisää täältä.

Antibakteeriset ratkaisut

Apteekkisi kalusteet voi olla hyvä pinnoittaa antibakteerisella pinnoitteella, jolla on tutkitusti bakteereja tappava vaikutus. Se on myös turvallinen ja siistinnäköinen kulutuksesta huolimatta, sillä ne korjaavat itse itsensä lämmön vaikutuksesta eivätkä naarmuunnu helposti. Sormenjäljet eivät tartu pintoihin.

Antibakteerinen valaisin inaktivoi bakteereja ilman UV-valon käyttörajoitteita. Lue lisää täältä. (LINKKI)

Kampanjakalusteet

Tarvitsetko uudet kampanjakalusteet tai kaipaavatko nykyiset kalusteesi päivitystä? Ehkä kaipaat lisää myyntitilaa tai haluat nostaa tietyn tuotteen näyttävästi esiin? 

Nosta myyntiä tehokkailla kampanjakalusteilla, jotka istuvat sinun makuusi ja apteekkiisi.

Alumiininen esillepanoratkaisu

Haluatko maksimaalista tuotehallintaa ja erinomaisen mahdollisuuden  saada enemmän katteellisia tuotteita parhaille ostoimpulssi-alueille?

Kehittämämme ratkaisu mahdollistaa mahdollistaa 30 % suuremman tuotemäärän samaan tilaan. Muunneltavuutensa ansiosta ratkaisu sopii niin hylly-, kuin piikki- ja kosmetiikkatuotteillekin.